Over ons

“Passie voor bouwen”

Voor al uw nieuwbouwprojecten en verbouwingswerken bent u bij Bouwbedrijf GEVACO aan het juiste adres. U komt terecht bij een team van gepassioneerde mensen die elke dag het beste van zichzelf geven om uw droom of project waar te maken.

De manier waarop wij met u als opdrachtgever samenwerken, zal u zeker aanspreken. Elke klant is uniek, iedereen heeft zijn wensen en leefgewoonten die wij trachten zo goed mogelijk in te vullen. Vele jaren ervaring en een grote technische kennis geeft ons een grote know-how die ook ter uwer beschikking staat. Onze hoogste doelstelling is om een tevreden klant te krijgen!

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak met de juiste advisering en een kwalitatieve uitvoering van de werken. Daarnaast stellen wij ons ook flexibel op bij eventuele veranderingen tijdens het bouwproces, klant is koning.

Bovendien kunnen wij, indien u dat wenst, ook gedeeltelijk of de volledige afwerkingsfase (dus na de ruwbouwfase) voor onze rekening nemen en deze coördineren. Daarvoor werken wij samen met betrouwbare en kwalitatieve onderaannemers. Samen brengen wij uw project tot een goed einde.

Kijk eens rond op deze website voor voorbeelden van ons werk. Zo krijgt u een idee van wat wij voor u kunnen betekenen. Als u daarna nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.